Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Autolaadkraan boeken

Heb je binnenkort een cursus en wil je je goed voorbereiden? Bestel dan een van onze Autolaadkraan boeken. Zo ga je met een goed gevoel je examen in. Deze cursusboeken zijn ook perfect te gebruiken als naslagwerk. Altijd gratis verzonden.

Filters

Werken met een autolaadkraan betekent een hoop verantwoordelijkheid. Je werkt immers met een zeer krachtig en specialistisch voertuig dat alleen bediend mag worden door professionals met aantoonbare kennis en gedegen training. Gedegen training die je krijgt in een autolaadkraan cursus en waarvoor je perfect kunt voorbereiden met behulp van autolaadkraan boeken.

Autolaadkraan boeken als perfecte voorbereiding

Onze autolaadkraan boeken zijn samengesteld door experts op het gebied van de Arbowet met zeer veel praktijkervaring in het werken met autolaadkranen. Omdat onze boeken zijn samengesteld aan de hand van de eisen van de Arbowet en met het oog op de cursus en het bijbehorende examen, vormen zij de perfecte voorbereiding.

Qua inhoud komen de autolaadkraan boeken perfect overeen met de stof die gedoceerd wordt tijdens de cursussen. Door in aanloop hier naartoe het boek te bestuderen, ben je optimaal voorbereid en is de stof niet nieuw. Dit betekent dat je deze eenvoudiger en effectiever op zult nemen en je kans om te slagen aanzienlijk wordt vergroot.

Helder en praktijkgericht

Alle theorie in de boeken wordt helder uitgelegd aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden. Het doel is om zo veilig en capabel mogelijk met de autolaadkraan te kunnen werken. Vandaar dat de theorie zo veel mogelijk wordt uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden waar je bij het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden mee te maken zult krijgen.

Bewezen waarde na het behalen van het certificaat

Wanneer je jouw autolaadkraan certificaat hebt behaald, is dit zeker geen reden om het boek in de kast te zetten en nooit meer open te trekken. Het is namelijk tevens een perfect naslagwerk. Door regelmatig het boek te herhalen, verzeker je jezelf ervan dat je kennis up to date blijft en veilig en capabel kunt blijven werken.

Vanuit dat perspectief is het ook verstandig om een boek bij de autolaadkraan te bewaren. Op die manier kun je altijd belangrijke informatie opzoeken of regels raadplegen.

Leren wanneer het jou uitkomt

Het voordeel van autolaadkraan boeken is dat je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt. Naast een boek voor de autolaadkraan, hebben wij ook nog een boek voor het hijsen en aanslaan van lasten in het algemeen. Dit is handig wanneer je naast de autolaadkraan ook nog andere hijsapparatuur bestuurt of in de nabije toekomst wilt gaan besturen. Vanzelfsprekend gelden voor veel van deze voertuigen ook aparte certificaten, maar de basistheorie uit het boek is zeer waardevol.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »