Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

BHV boeken

Heb je binnenkort een cursus en wil je je goed voorbereiden? Bestel dan een van onze BHV boeken. Zo ga je met een goed gevoel je examen in. Deze BHV cursusboeken zijn ook perfect te gebruiken als naslagwerk. Altijd gratis verzonden.

Filters

BHV’ers (bedrijfshulpverleners) zijn niet alleen onmisbaar binnen de organisatie; in veel organisaties is hun aanwezigheid zelfs verplicht. Werknemers kunnen worden opgeleid tot BHV’er. Om het BHV certificaat te halen, dient er altijd een cursus te worden gevolgd en examen te worden gedaan. Het examen bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Optimaal voorbereiden op de cursus gaat met behulp van BHV-boeken.

In ons aanbod BHV boeken vind je alle boeken die je op dit gebied nodig kunt hebben: EHBO, BHV, BHV + brand & ontruimen én handige e-learning boeken.

Waarom BHV boeken?

Het aanschaffen van BHV boeken is niet vereist om het BHV certificaat te kunnen behalen. Op de BHV cursus wordt je alles aangeleerd. Het is echter wel handig en in veel gevallen verstandig om een BHV boek aan te schaffen. Tijdens de cursus wordt een grote hoeveelheid informatie behandeld. Wanneer je deze informatie al eens tot je genomen hebt, ben je zeker in het voordeel. De stof is niet meer nieuw en dus zul je eenvoudiger informatie onthouden.

BHV boeken dienen echter niet alleen ter voorbereiding van de BHV cursus en het BHV examen. Ze zijn ook zeer handig als naslagwerk. Vanwege het grote belang van BHV is iedere BHV’er verplicht om periodiek opnieuw examen te doen. Je wilt altijd de juiste kennis paraat hebben. Niet alleen omdat je kennis in de toekomst opnieuw wordt getoetst, maar ook omdat je zo goed mogelijk wilt kunnen handelen bij calamiteiten. Wanneer er BHV boeken als naslagwerk in de organisatie aanwezig zijn, bevordert dit de veiligheid.

Boek EHBO

EHBO is een belangrijk onderdeel van BHV. Ga je deelnemen aan een EHBO cursus, schaf dan een EHBO boek ter voorbereiding aan.

Boek BHV

Onze BHV boeken vormen de perfecte voorbereiding op de cursus en het examen. Zij zijn samengesteld door ervaren specialisten en sluiten volledig aan op de onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen en op het examen worden getoetst.

Boek BHV + brand & ontruiming

Iedere BHV’er wordt opgeleid om beginnende branden te kunnen blussen. Wil je een stap verder gaan, dan kan je een cursus BHV + brand & ontruiming volgen. Ook voor deze cursus hebben wij met dit boek de perfecte voorbereiding.

E-Learning BHV

Sommige mensen geven de voorkeur aan een fysiek boek, anderen liever aan een digitaal boek. Behoor jij tot die tweede categorie, dan is een E-learning BHV boek perfect voor jou. E-learning BHV boeken zijn volledig digitaal. Je kunt studeren wanneer je wilt, zolang je maar een computer tot je beschikking hebt.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »