Terug

Boek Autolaadkraan

  • Boek Autolaadkraan

   29,95 (32,65 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 26,96 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 25,46 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 22,46 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Autolaadkraan

   Het aanschaffen van een goed autolaadkraan boek is de eerste stap op weg naar het
   behalen van het autolaadkraan certificaat. Dit certificaat wordt behaald na het succesvol
   voltooien van een autolaadkraan cursus.

   Lees de volledige productomschrijving

   Cursusboeken.nl biedt je een kwalitatief autolaadkraan cursusboek waarmee jij je optimaal zult kunnen voorbereiden.

   Waarom een boek voor de autolaadkraan cursus

   Met een boek voor de autolaadkraan cursus verzeker je jezelf ervan dat je optimaal voorbereid aan de cursus begint. Tijdens de autolaadkraan cursus zul je een theorie - examen en een praktijkexamen moeten afleggen. De cursus beslaat een dag en in die tijd zul jij je - wanneer je niet eerder hebt gestudeerd - de stof eigen moeten maken. Wil je dit en kun je dit? Met een autolaadkraan boek kun je rustig thuis, of ergens anders en op momenten dat het jou uitkomt leren voor je theorie. Maak je gebruik van een autolaadkraan cursusboek, dan verhoog je jouw kansen om bij de eerste poging te slagen voor je theorie en zo je autolaadkraan certificaat de behalen.

   Wat komt aan bod aan het boek voor het behalen van je autolaadkraan certificaat?

   Het theorieboek voor de autolaadkraan gaat uitgebreid in op alle onderdelen die aan bod komen in de cursus en die op het examen worden getoetst. H et zorgt dus voor een optimale en volledige voorbereiding. Deze zekerheid heb je omdat het cursusboek is samengesteld door ervaren specialisten met riante kennis op hun vakgebied. Het cursusboek is bovendien door ons samengesteld met het oog op de eisen e n bepalingen uit de Arbowet en daarmee een representatief voor het autolaadkraan examen.

   Waarom is een certificaat voor de autolaadkraan verplicht?

   Voor veel werktuigen moet een opleiding worden gevolgd voordat de machine mag worden bediend. Zo o ok bij een autolaadkraan. Dit hulpmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine, is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf e n je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen. Door het autolaadkraan certificaat te behalen, toon je aan dat je capabel bent om deze kraan te bedienen en op de hoogte bent van de risico’s. Nog belangrijker: je weet wat je moet doen om de risico’s te minimaliseren.

   Schaf je theorieboek voor de autolaadkraan online aan

   Wanneer je het theorie cursusboek voor de autolaadkraan online bestelt op Cursusboeken.nl, heb je het morgen al in huis (indien voor 16:00 besteld). Ook kun je het boek indien gewenst dezelfde dag al afhalen in onze winkel in Ede. Wij bieden tal van cursusboeken voor het behalen van het certificaat voor diverse voertuigen. Naast boeken voor de autolader, hebben wij ook boeken voor onder andere de heftruck, reachtruck, hoogwerker, verreiker en bovenloopkraan. Veel professionals willen het certificaat behalen voor meerdere voertuigen. Indien je meerdere boeken bij ons bestelt, is dit extra interessant. Al vanaf twee boek en hanteren wij namelijk een mooie korting. Deze kan verder oplopen met extra staffelkorting bij bestellingen per aantallen van 5 of 10.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek Autolaadkraan

   • Aantal pagina's 65
   • Release datum 01-01-2016
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Autolaadkraan

    Boek Autolaadkraan

    29,95 (32,65 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »