Terug

Boek BHV Brand & Ontruiming

  • Boek BHV Brand & Ontruiming
  • Boek BHV Brand & Ontruiming

   15,55 (16,95 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 14,- per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 13,22 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 11,66 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek BHV Brand & Ontruiming

   Brand kan enorme schade aanrichten. Zowel in materiële als immateriële zin. Er kan veel worden gedaan om brand te voorkomen, maar de kans op brand is nooit helemaal uit te sluiten.

   Lees de volledige productomschrijving

   Daarom is het belangrijk om te investeren in kennis van brandpreventie en brandbestrijding. Er zijn talloze cursussen die gevolgd kunnen worden op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie. Om hierop goed voor te bereiden en om kennis op dit gebied op te doen, kan men een brand boek aanschaffen. Een boek over brandpreventie - en bestrijding brengt je waardevolle kennis bij en zorgt ervoor dat je optimaal kunt handelen in het geval van calamiteiten.

   Brandbestrijding boek

   Een goed brandbestrijding boek zorgt ervoor dat je bij elke brand weet wat je moet doen. Elk e brand is namelijk anders en bovendien kan een brand snel van karakter en intensiteit veranderen. Hoe hiermee om te gaan? Een brandbestrijding boek van Cursusboeken.nl geeft de handvatten om bij elke brand te bepalen welke handelingen het beste kunnen worden uitgevoerd en welke juist achterwege moeten worden gelaten. Elke brand kent zijn eigen manieren om deze optimaal te bestrijden.

   De juiste brandblusmiddelen kunnen in geval van een brand het verschil maken tussen veel of geen schade en het voorkomen o f niet voorkomen van verwondingen of erger. Er zijn verschillende soorten blusmiddelen die elk ontwikkeld zijn voor een specifieke toepassing. Brandblussers, veelal brandslanghaspels of draagbare blussers, zijn in vrijwel elke organisatie aanwezig. Er zijn echter ook verschillende soorten: poederblussers, CO2 - blussers, schuimblussers.... een goed brand boek leert je wat wat is. Er zijn nog meer brandblusmiddelen die aanwezig zouden moeten zijn in elke organisatie, zoals blusdekens. Ook hierover lees je natuur lijk in een brandbestrijding boek.

   Brandpreventie boek

   Een goed brand boek legt dus uit hoe branden bestreden moeten worden. Voorkomen is echter altijd beter dan genezen. Daarom is het ook waardevol om te investeren in een goed brandpreventie boe k. Ook deze boeken zijn te koop via Cursusboeken.nl. Het gevaar van brand is in elke organisatie aanwezig. Waarin schuilt dit gevaar precies? Wat kan worden gedaan om het gevaar te minimaliseren? Dit en meer leert men in een brandpreventie boek. In deze b rand boeken wordt ingegaan op technieken, brandwerende middelen, maar ook gedragingen en bijbehorende risico’s.

   Zorgen voor een veilige (werk)omgeving

   Door kennis op te doen van brand, brandbestrijding en brandpreventie kan schade worden voorkomen. Zowel aan spullen als aan mensen. Brandbeheersing speelt dan ook in vrijwel elke cursus een grote rol. Wie zich op het gebied van veiligheid verder wil ontwikkelen, vindt bij Cursusboeken.nl allerlei cursusboeken op diverse gebieden. Zo bieden wij boek en voor VCA, BHV en EHBO, maar ook boeken die ingaan op veilig werken met diverse machines en voertuigen.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek BHV Brand & Ontruiming

   • Aantal pagina's 67
   • Release datum 20-02-2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek BHV Brand & Ontruiming

    Boek BHV Brand & Ontruiming

    15,55 (16,95 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »