Terug

Boek Bovenloopkraan

  • Boek Bovenloopkraan

   29,95 (32,65 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 26,96 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 25,46 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 22,46 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Bovenloopkraan

   Een bovenloopkraan bedienen brengt risico’s met zich mee. Je bedient een krachtig
   apparaat dat grote en zware ladingen kan verplaatsen.

   Lees de volledige productomschrijving

   Mogelijke gevaren zijn onder andere dat de lading beschadigd kan raken of schade aan kan brengen aan de omgeving. Het be dienen van een bovenloopkraan kent dus risico’s voor zowel degene die de kraan bedient als omstanders en objecten in de buurt. Omdat bovenloopkranen vaak worden gebruikt in drukke omgevingen, is het van groot belang dat deze worden bediend door gekwalificeerde medewerkers.

   Het is dus logisch dat professionals die een bovenloopkraan willen bedienen, in het bezit moeten zijn van een certificaat. Om het bovenloopkraan certificaat te behalen, moet een cursus worden gevolgd en examen worden afgelegd, zowel theo retisch als in de praktijk. Ga je jouw bovenloopkraan certificaat behalen, dan wil je natuurlijk direct hiervoor slagen. Die kans kun je aanzienlijk vergroten door een bovenloopkraan boek te bestellen. In een cursusboek voor het bedienen van de bovenloopkraan leer je alles wat je moet weten en verschijn je optimaal voorbereid op het examen.

   Wat je leert in een bovenloopkraan cursusboek

   De eisen voor het mogen bedienen van een bovenloopkraan zijn vastgelegd in de Arbowet. De cursus behandelt dan oo k de verplicht gestelde punten. Alle boeken van Cursusboeken.nl zijn samengesteld door experts op het gebied van de Arbowet. Daarom komt in het cursusboek voor de bovenloopkraan certificering ook alle verplichte stof voor. De materie die wordt geleerd tijd ens de cursus en waarop kandidaten getoetst worden in het examen, is aanwezig in het boek.

   Alles wordt grondig en helder uitgelegd. Door het cursusmateriaal in boekvorm aan te bieden, kan iedereen op zijn of haar eigen tempo leren voor het examen. Vanzelf sprekend is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen die je voorbereiden op het examen, maar dat betekent wel dat je vastzit aan bepaalde data en tijden.

   Een bovenloopkraan boek stelt je in staat om te leren waar en wanneer je wilt. Bovendien heb je met een bovenloopkraan cursusboek altijd een naslagwerk bij de hand. Het bovenloopkraan certificaat wordt voor een beperkte tijd afgegeven. Daarna is het zaak om een herhalingscursus te volgen en opnieuw examen te doen. Wanneer je een bovenloopkraan certifi caat boek in huis hebt gehaald, kun je dit boek hiervoor opnieuw gebruiken.

   Cursusboeken voor professionals die willen doorleren

   In jouw sector liggen er tal van mogelijkheden om door te leren en te groeien. Wie meerdere voertuigen of hulpmachine s wil bedienen, zal voor elk hiervan een certificaat moeten behalen. Cursusboeken.nl biedt je in eigen huis samengestelde, kwalitatieve cursusboeken voor diverse examens.

   Onder andere voor hoogwerkers, heftrucks en reachtrucks en palletwagens, maar ook bij voorbeeld voor werken op hoogte en veilig werken langs de weg. Wie zijn/haar werkzaamheden verricht op een bouwterrein of andere risicovolle omgeving, dient bovendien in het bezit te zijn van een VCA - certificaat. Ook hiervoor bieden wij je de beste cursusboeken.

   Geleverd uit eigen voorraad

   Onze cursusboeken worden geleverd uit eigen voorraad. Dit betekent dat je bij ons snel de door jou gewenste boeken in huis kunt halen. Het bestellen van meerdere boeken is extra aantrekkelijk, want al bij een bestelling vanaf twee boeken hanteren wij korting. Ben je werkgever en wil je boeken bestellen voor medewerkers? Wij hanteren extra staffelkortingen bij bestellingen in aantallen van 5 en 10 exemplaren. Boeken die vandaag voor 16:00 worden besteld, word en morgen al bezorgd. In onze winkel in Ede kunnen boeken eventueel zelf worden afgehaald, direct uit voorraad.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek Bovenloopkraan

   • Aantal pagina's 65
   • Release datum 03-06-2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Bovenloopkraan

    Boek Bovenloopkraan

    29,95 (32,65 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »