Terug

Boek Hoogwerker

  • Boek Hoogwerker

   15,55 (16,95 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 14,- per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 13,22 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 11,66 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Hoogwerker

   Wie wil werken op een hoogwerker, moet een hoogwerker cursus volgen om het hoogwerker certificaat te kunnen behalen.

   Lees de volledige productomschrijving

   Dit is verplicht om zo veiligheid te kunnen garanderen. Zowel voor de professional die de hoogwerker bedient als voor de omgeving. Om optimaal voor te bereiden voor deze cursus en de kans op slagen te vergroten, kan een hoogwerker boek worden aangeschaft.

   Veilig werken op een hoogwerker

   Veilig werken op een hoogwerker is van cruciaal belang. Dit is dan ook waar elk goed hoogwerker boek zich op richt. Werken met een hoogwerker vereist kennis, niet in de laatste plaats van veiligheid. Om veilig te kunnen werken op een hoogwerker, behandelt een hoogwerker boek alle facetten die ook op de cursus voor het behalen van het certificaat aan bod komen. Er zijn verschillende categorieën hoogwerkers:

   • Categorie 1A: Verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers
   • Categorie 1B: Telescoop/kniktelescoop hoogwerkers, hoogwerkers op aanhanger of chassis en spinhoogwerkers met stempels.
   • Categorie 3A: Zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.
   • Categorie 3B: Zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers

   In het hoogwerker cursusboek wordt ingegaan op capabel en veilig werken op een hoogwerker van elk type. Een cursusboek voor werken op een hoogwerker dat wordt aangeschaft bij Cursusboeken.nl zorgt voor de optimale voorbereiding voor de hoogwerker cursus. De stof die in het hoogwerker boek aan bod komt, is dezelfde stof als waar op het examen naar wordt gevraagd.

   Wat behandelt het hoogwerker boek?

   Het hoogwerker boek gaat voornamelijk in op veilig werken met de hoogwerker. Wie op een hoogwerker werkt, heeft een grote verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid.

   Een optimale voorbereiding

   Wie deelneemt aan een hoogwerker cursus kan het hoogwerker certificaat behalen. Dit certificaat is geldig voor een duur van 5 jaar. Is deze tijd verstreken, dan zal er opnieuw examen gedaan moeten worden om wederom het certificaat te behalen. Dit is bepaald uit veiligheidsoverwegingen. Zo wordt er te allen tijde gezorgd voor capabele en veilige bestuurders van hoogwerkers. Investeren in een hoogwerker cursusboek is verstandig. Het kan namelijk niet alleen gebruikt worden voor de eerste keer dat een cursus wordt gevolgd, maar ook bij een herhalingscursus. Hoewel de hoogwerker cursus voor iedereen toegankelijk is, dus ook wanneer een kandidaat nog niet over ervaring beschikt, worden de kansen om de slagen verhoogd door gebruik te maken van een cursus boek dat veilig werken met een hoogwerker uitlegt. Tijdens de cursus wordt er vanzelfsprekend ingegaan op de theorie en kan de praktijk worden geoefend alvorens er examen wordt gedaan, maar dit betekent wel dat er op een dag zeer veel informatie moet worden opgenomen. Door een cursusboek voor werken met een hoogwerker aan te schaffen, kun je alvast optimaal voorbereiden op de cursus. Onze hoogwerker boeken behandelen exact de onderdelen die ook aan bod komen tijdens de cursus. Onze boeken zijn in eigen beheer samengesteld door experts op hun vakgebied en volgens de regels van de Arbowet.

   Combineren met VCA

   Wie met een hoogwerker op een bouwplaats of in andere risicovolle omgeving werkt, dient naast een hoogwerkercertificaat ook in het bezit te zijn van een VCA certificaat. Op Cursusboeken.nl koop je ook (digitale) VCA cursusboeken om ook op dit examen optimaal voor te kunnen bereiden. Net als dat in de hoogwerker boeken verschillende soorten hoogwerkers aan bod komen, zijn er ook meerdere soorten VCA boeken. Zo hebben uitvoerende professionals baat bij het aanschaffen van een VCA basis boek, terwijl leidinggevenden kunnen voorbereiden op de cursus met een VCA VOL boek en intercedenten dit kunnen doen met een VIL VCU boek.

   Eenvoudig cursusboeken online bestellen

   Op Cursusboeken.nl kan iedereen eenvoudig online cursusboeken bestellen. Wanneer de boeken vandaag voor 16:00 uur worden besteld, worden zij de volgende dag al geleverd. Zelf afhalen is ook mogelijk: wij hebben boeken op voorraad in onze winkel in Ede. Een cursusboek voor werken met de hoogwerker bestellen is handig voor cursisten, maar ook voor werkgevers. Al vanaf een bestelling van twee boeken berekenen wij een aantrekkelijke korting. Deze korting kan nog verder oplopen door een staffelkorting die wij hanteren bij bestellingen met aantallen per vijf en tien exemplaren. Wij bieden cursusboeken voor het werken met tal van voertuigen. Naast cursusboeken voor werken met de hoogwerker, bieden wij ook cursusboeken voor werken met een heftruck, reachtruck, stapelaar, autolaadkraan en bovenloopkraan.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek Hoogwerker

   • Aantal pagina's 57
   • Release datum 01-10-2018
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Hoogwerker

    Boek Hoogwerker

    15,55 (16,95 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »