Terug

Boek NEN 3140 VP

  • Boek NEN 3140 VP
  • Boek NEN 3140 VP

   29,95 (32,65 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 26,96 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 25,46 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 22,46 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek NEN 3140 VP

   De NEN 3140 VP is in leven geroepen voor het werken met elektrotechnische objecten en installaties. Het werken hiermee brengt uiteraard risico’s met zich mee.

   Lees de volledige productomschrijving

   Risico’s die zo veel mogelijk moeten worden beperkt. Dit kan door alleen gedegen gekwalificeerd personeel te laten werken met met deze objecten. Daarom is een NEN 3140 VP certificering verplicht voor het werken met alle machines, apparaten en installaties die in deze categorie vallen. Om veilig te kunnen werken, is het dus belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Die kennis kun je opdoen met behulp van een NEN 3140 VP boek. Dit boek bereidt je optimaal voor op het NEN 3140 VP examen.

   Wat behandelt het NEN 3140 VP cursusboek?

   Het NEN 3140 VP cursusboek behandelt alle onderdelen die ook in de cursus en tijdens het examen aan bod komen. Alle cursusboeken van Cursusboeken.nl zijn samengesteld volgens de eisen van de Arbowet, zodat je zeker weet dat alle benodigde stof uitvoerig wordt behandeld. Alle NEN 3140 VP-bepalingen komen dus aan bod en worden op heldere wijze uitgelegd. Door het boek voor het NEN 3140 VP certificaat te bestuderen, zul je een optimale voorbereiding voor het NEN 3140 VP examen genieten en je kansen om in een keer te slagen, maximaliseren. Tijdens de cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. Er wordt aandacht besteedt aan onder andere de volgende onderwerpen:

   • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
   • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
   • Veilig werken door deskundig personeel
   • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

   Wanneer je het NEN 3140 VP cursusboek bestelt, leer je al voordat de cursus aanvangt de theorie van de bovenstaande onderwerpen.

   Ideale voorbereiding in je eigen tijd

   Er zijn tal van manieren om je voor te bereiden op het behalen van het NEN 3140 VP certificaat. Het is natuurlijk altijd fijn om te kunnen kiezen voor een manier die bij je past. Voor veel mensen is het lezen van cursusboeken de beste manier van voorbereiden. Je kunt hiermee immers leren in je eigen tijd en op je eigen tempo.

   Boeken voor alle soorten cursussen

   Wie werkt in bijvoorbeeld de bouw-, of transport- en logistieksector, voert werkzaamheden uit waar onlosmakelijk risico’s aan verbonden zijn. Soms heeft dit te maken met de omgeving of handelingen, andere keren met de gebruikte voertuigen en apparatuur. Cursusboeken.nl heeft theorieboeken voor vrijwel alle aspecten en werkzaamheden waarvoor een certificaat is vereist. Dit varieert van cursusboeken voor diverse NEN-certificeringen, maar ook voor het behalen van het VCA-certificaat, brandbestrijding, BHV en EHBO en het werken met tal van voertuigen zoals heftrucks, reachtrucks, autoladers en nog veel meer.

   Haal je boeken snel in huis

   Wil jij optimaal leren voor het behalen van je NEN 3140 VP certificaat? Bestel dan ons NEN 3140 VP boek. Dit boek is samengesteld door ervaren experts en volgens de richtlijnen en bepalingen van de Arbowet. Wanneer je meer dan een boek bestelt, kun je rekenen op een mooie korting. Extra interessant dus voor cursisten die zich op meerdere gebieden willen ontwikkelen. Een boek dat voor 16:00 besteld is, wordt de volgende dag al geleverd. Wil je vandaag al het boek in huis halen, dan kun je ook afhalen in onze winkel in Ede.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek NEN 3140 VP

    Boek NEN 3140 VP

    29,95 (32,65 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »