Terug

Boek Reachtruck

  • Boek Reachtruck
  • Boek Reachtruck
  • Boek Reachtruck

   15,55 (16,95 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 14,- per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 13,22 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 11,66 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Reachtruck

   Werken met een reachtruck brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Een reachtruck mag alleen worden bestuurd door een bewezen capabele bestuurder.

   Lees de volledige productomschrijving

   Daarom dient elke bestuurder van een reachtruck in het bezit te zijn van een reachtruck certificaat. Dit is verplicht gesteld door de Arbowet. Om optimaal voor te bereiden voor het reachtruck examen, kan een reachtruck boek worden aangeschaft. Een reachtruck theorieboek helpt bij het leren van de regels.

   Waarom is een certificaat nodig?

   De Arbowet heeft bepaald dat voor het besturen van bepaalde voertuigen een certificaat nodig is. Reachtrucks vallen onder deze bepaling. Wie met een reachtruck werkt, bestuurd een voertuig met risico’s. Onjuist of onveilig gebruik kan leiden tot schade. Daarom wordt van elke reachtruck bestuurder geëist dat hij/zij op de hoogte is van deze risico’s, weet hoe hiermee om moet worden gegaan en wat er gedaan dient te worden om deze risico’s te beperken. Het reachtruck certificaat wordt afgegeven voor een periode van vijf jaar. Is deze periode verstreken, dan dient er een herhalingscursus te worden gevolg om zo opnieuw het certificaat met vijf jaar te verlengen.

   Een reachtruck theorie boek is zeer handig

   Met een reachtruck theorie boek zorg je voor een optimale voorbereiding voor het behalen van het certificaat. Het examen bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Met een reachtruck boek kun je zelf al voorbereiden op het theoretische gedeelte en zo je kans op slagen verhogen. Vanzelfsprekend wordt voorafgaand aan het examen aandacht besteed aan de theorie. Wil je echter zeker weten dat je theoretische kennis op niveau is, dan kun je zelf al zorgen voor een goede voorbereiding. Dit kan door een cursus te volgen, maar wanneer je liever leert op je eigen manier en op een moment waarop dit jou uitkomt, is een reachtruck boek hiervoor een perfecte manier.

   Wat behandelt een cursusboek voor de reachtruck?

   In het cursusboek voor de reachtruck wordt alle door de Arbowet verplichte theoriekennis behandeld. Met andere woorden: het theorieboek voor de reachtruck behandelt alle onderwerpen waarop examen moet worden afgelegd. De onderwerpen die in het reachtruck boek aan bod komen, zijn onder andere:

   • Veiligheid en Arbo-wet
   • Belading en zwaartepunt bepaling, stabiliteit 
   • Lastgrafiek en belasten van de reachtruck 
   • Aanvang inspectie van het voertuig 
   • Verkeersvoorschriften

   Cursusboeken voor alle voertuigen

   Veel reachtruck bestuurders willen veelzijdig inzetbaar zijn. Daarom willen veel professionals niet alleen het reachtruck certificaat behalen, maar ook certificaten halen voor het besturen van andere voertuigen. Op Cursusboeken.nl vind je boeken voor de theorie van allerlei voertuigen waarvoor een certificaat behaald dient te worden. Denk naast een reachtruck boek ook aan een cursusboek voor de heftruck, verreiker, hijskraan, hoogwerker, autolader en bovenloopkraan.

   Online bestellen tegen scherpe prijzen

   Bij ons kun je al deze cursusboeken online bestellen tegen scherpe prijzen. Een boek dat voor 16:00 uur besteld wordt, wordt de volgende dag al geleverd. Wanneer er sprake is van een bestelling van twee of meer boeken, geven wij korting. Grote bestellingen van 5 of 10 boeken, of veelheden hiervan, krijgen een extra staffelkorting.

   Boeken combineren

   Cursusboeken combineren is dus zeer aantrekkelijk. De kans is bijvoorbeeld groot dat reachtruck bestuurders ook in het bezit moeten zijn van een VCA basis certificaat. Dit certificaat is nodig om een reachtruck te mogen besturen op een bouwplaats of andere risicovolle locatie. Uiteraard kun je bij ons ook VCA cursusboeken bestellen en deze zelfs combineren met een examen.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek Reachtruck

   • Aantal pagina's 83
   • Release datum 10-02-2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Reachtruck

    Boek Reachtruck

    15,55 (16,95 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »