Terug

Boek Stapelaar & EPT

  • Boek Stapelaar & EPT
  • Boek Stapelaar & EPT
  • Boek Stapelaar & EPT

   15,55 (16,95 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 14,- per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 13,22 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 11,66 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Stapelaar & EPT

   Veiligheid op de werkvloer is cruciaal. Dat weet iedereen. Maar hoe kan veiligheid worden gegarandeerd? Daar zijn tal van regels en mogelijkheden voor.

   Lees de volledige productomschrijving

   Voor het bedienen van voertuigen en andere hulpmiddelen zijn er diverse regels, opleidingen en certificaten. Ook voor het bedienen van een stapelaar of EPT (elektrische pallettruck) In zeer veel organisaties - eigenlijk in elk bedrijf met een magazijn - worden stapelaars en EPT’s gebruikt. Er wordt veel rondgereden met deze hulpwagens, vaak in een behoorlijk hoog tempo en met aanzienlijke tijdsdruk. Een ongeluk schuilt dan ook in een klein hoekje. Het bedienen van een stapelaar of EPT brengt risico’s met zich mee. Daarom zijn er ook cursussen en certificaten voor het bedienen van deze wagens en daarom bieden wij je ook een stapelaar + EPT boek om hier veilig mee te leren werken.

   Optimaal voorbereiden met een stapelaar + EPT boek

   Wie een stapelaar of EPT-certificaat wil halen, kan hiervoor een eendaagse cursus met een examen volgen. Dit examen bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. De Arbowet stelt eisen aan de gebruikers van deze hulpmiddelen. Voornamelijk op het gebied van veiligheid. Wie kennis heeft van het bedienen van een stapelaar of een EPT, zal deze veilig en verantwoordelijk kunnen gebruiken. In het verleden zijn te veel ongelukken gebeurd met dergelijke hulpmiddelen. Hoewel ongelukken nooit helemaal kunnen worden uitgesloten, kan het risico hierop behoorlijk worden verkleind door een bepaald kennisniveau te vereisen van de mensen die deze wagens bedienen. Onze stapelaar en EPT boeken zijn bedoeld om deze kennis bij te brengen. Met een stapelaar + EPT boek kun je optimaal voorbereiden op het examen. Om een stapelaar- of EPT-certificaat te behalen, zul je met goed gevolg een theorie-examen en een praktijkexamen moeten afleggen. Een boek over stapelaar theorie of EPT theorie vergroot je slagingskansen. Hiermee kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt voorbereiden op het theorie-examen. Onze cursusboeken voor de stapelaar en EPT zijn in eigen beheer samengesteld door experts met jarenlange ervaring. De cursusboeken zijn zo samengesteld dat zij alle onderdelen van het examen behandelen en werken volgens de eisen van de Arbo-wet.

   De cursus wordt vaak gevolgd als aanvulling

   In een magazijn, of op elke andere plek waar veel gewerkt wordt met hulpvoertuigen, willen bedieners hiervan vaak veelzijdig zijn. Zo wil je bijvoorbeeld een heftruck of reachtruck kunnen bedienen, maar ook een stapelaar of EPT. Op die manier ben je bijzonder allround. Elke hulpwagen heeft echter zijn eigen specifieke kenmerken en aandachtspunten. Daarom bieden wij je alle cursusboeken waarmee je optimaal kunt voorbereiden op stapelaar theorie, EPT theorie, heftruck theorie en reachtruck theorie. Niet alleen dat: ook voor het bedienen van andere voertuigen en hulpmiddelen zoals hoogwerkers, verreikers, hijskranen, autolaadkranen en bovenloopkranen bieden wij gerichte theorie boeken die je alle benodigde kennis bijbrengen.

   Vrijwel direct al je boeken in huis halen

   Wij bieden je de mogelijkheid om vrijwel direct alle gewenste cursusboeken in huis te halen. Wij leveren vanuit ons eigen magazijn. Dit betekent dat boeken die vandaag voor 16:00 worden besteld, morgen al worden geleverd. Zelf afhalen in onze winkel in Ede is ook mogelijk. Veel van onze klanten willen meerdere cursusboeken bestellen. Dat is ook vaak het geval bij mensen die willen leren voor de theorie voor de stapelaar of EPT. Naast het combineren met andere voertuigen, worden deze cursusboeken ook vaak gecombineerd met een cursusboek voor de VCA. Soms is alleen het halen van een certificaat voor het voertuig zelf niet voldoende. Om bijvoorbeeld met een stapelaar of EPT op een bouwterrein of andere risicovolle locatie te werken, is een VCA-certificaat nodig. Bij ons vind je dus ook alle VCA boeken. Wanneer je twee of meer boeken bestelt, krijg je van ons een mooie korting. Bij veelheden van 5 of 10 boeken, hanteren wij nog een extra staffelkorting.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek Stapelaar & EPT

   • Aantal pagina's 83
   • Release datum 10-02-2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Stapelaar & EPT

    Boek Stapelaar & EPT

    15,55 (16,95 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »