Terug

Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

  • Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL
  • Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL
  • Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

   18,50 (20,17 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 16,65 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 15,73 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 13,88 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

   In sommige organisaties is er sporadisch behoefte aan het behalen van VCA-cursussen, zowel op basisniveau als op VOL-niveau. In andere organisaties is er met enige regelmaat of zelfs structureel behoefte hieraan. In die gevallen is een Combi V+B+VIL boek

   Lees de volledige productomschrijving

   Het nut van een Combi V+B+VIL boek

   Het nut van een Combi V+B+VIL boek wordt al snel bewezen in een organisatie die in de vorm van alledrie de disciplines werkt op een bouwplaats of andere risicovolle omgeving. Dat wi l zeggen: organisaties die zelf hun personeel plaatsen, leidinggevend personeel leveren en uitvoerend personeel leveren. Een Combi V+B+VIL boek is een cursusboek voor zowel VCA Basis, VCA VOL en VIL VCU. Uitvoerende professionals dienen in het bezit te zi jn van een VCA Basis certificaat. Hiermee bewijzen zij over de juiste kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplaats. Voor leidinggevenden is er het verplichte VCA VOL certificaat. Inhoudelijk verschilt een VCA VOL cursus van een basiscursus omdat leidinggevenden op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu niet alleen zorg voor henzelf dienen te dragen, maar ook voor de op locatie aanwezige professionals die onder hun leiding vallen. Intercedenten dienen op h un beurt met een VIL VCU certificaat weer aan te tonen dat zij begrijpen aan welke eisen de professionals die zij beschikbaar stellen moeten voldoen. Met een Combi V+B+VIL boek beschik je direct over een compleet VCA cursusboek. Het is namelijk een VCA ba sis cursusboek, VCA VOL cursus boek en VIL VCU cursusboek in een.

   Een fysieke cursus of een boek?

   Wanneer er met regelmatig VCA certificaten moeten worden gehaald, is het relevant om na te denken over het telkens opnieuw volgen van VCA cursussen of om te zorgen voor een goed VCA boek. Een VCA Basis boek, VCA Vol boek of VIL VCU boek kan namelijk een uitstekend alternatief zijn voor het volgen van een fysieke cursus op locatie. Zeker wanneer er regelmatig gebruik van moet worden gemaakt. VCA boeke n zijn een stuk voordeliger dan cursussen en zijn herbruikbaar. Bovendien biedt een VCA boek nog enkele andere belangrijke voordelen. Wie gebruik maakt van een VCA lesboek kan te allen tijde op zijn/haar eigen tempo en eigen manier leren. Je zit immers nie t vast aan aanwezigheid op een vooraf bepaald moment en een vooraf bepaalde plek. Ook wanneer er behoefte is aan het opfrissen van kennis, is zo’n cursusboek ideaal. Door een Combi V+B+VIL boek aan te schaffen, kan iedereen voor wie dit relevant is te alle n tijde informatie opzoeken.

   Perfect voor vervolg en herhaling

   Elk VCA - certificaat is vijf jaar geldig. Dit maakt een Combi V+B+VIL boek ideaal voor vervolg en herhaling. Heeft iemand in de organisatie een VCA basis certificaat en wil of moet dez e persoon een VCA VOL - certificaat gaan halen, dan zijn de middelen hiervoor al in huis. AL onze VCA boeken zijn door ons zelf met uiterste zorg samengesteld volgens de eisen van de Arbowet. Het zijn dan ook volwaardige vervangers van een fysieke cursus.

   VCA boek online kopen is interessant

   Een VCA boek online kopen is interessant om meerdere redenen. Vandaag besteld voor 16:00 uur betekent namelijk morgen al in huis. Bovendien geldt bij een bestelling vanaf 2 boeken al een korting, met extra staf felkorting bij bestellingen in hoeveelheden van 5 of 10 boeken. Ook kunnen de boeken worden afgehaald bij onze fysieke winkel in Ede. Wordt er naast een cursusboek voor VCA ook een examen besteld, dan geldt altijd een combikorting

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

   • Aantal pagina's 138
   • Release datum 2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

    Boek VCA Basis + VIL VCU + VOL

    18,50 (20,17 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »