Terug

Boek Veilig werken langs de weg

  • Boek Veilig werken langs de weg
  • Boek Veilig werken langs de weg

   29,95 (32,65 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 26,96 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 25,46 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 22,46 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Veilig werken langs de weg

   Het ene beroep brengt meer risico’s met zich mee dan het andere. Wie langs de weg werkt, bijvoorbeeld, wordt blootgesteld aan gevaren waar de meeste andere beroepen niet mee te maken krijgen.

   Lees de volledige productomschrijving

   Veilig langs de weg werken, is dus van cruciaal belang. Ben je bijvoorbeeld wegenbouwer, asfalteur, kabellegger, wegenreiniger of werk je in een andere functie op of langs de weg? Dan ben je verplicht een opleiding ‘veilig werken langs de weg’ te volgen. Het werken op en langs wegen brengt namelijk risico’s met zich mee. Voor jou als wegwerker, maar ook voor de weggebruiker. Jij moet weten hoe je met deze risico’s moet omgaan en hoe je moet reageren op incorrect of onvoorspelbaar handelen van weggebruikers. Met een goed veilig werken langs de weg boek zorg je ervoor dat je de benodigde kennis opdoet.

   Leren met een veilig werken langs de weg boek

   Met een veilig werken langs de weg boek van Cursusboeken.nl weet je zeker dat je een optimale voorbereiding geniet op de veilig langs de weg werken cursus. Tijdens deze cursus wordt ingegaan op de theorie en de praktijk. Bij goed gevolg wordt het veilig werken langs de weg certificaat verstrekt voor een duur van 5 jaar. Na die periode dient er een herhalingscursus plaats te vinden. Ons cursusboek helpt je optimaal voor te bereiden op de theorie, zodat je kans van slagen voor de veilig werken langs de weg cursus zo hoog mogelijk is. Het cursusboek is samengesteld door ervaren specialisten uit de branche en houdt rekening met het examen. Dit betekent dat alle stof waarop je getoetst wordt, uitgebreid wordt behandeld in het boek.

   Wat komt aan bod in de veilig werken langs de weg cursus?

   Op de cursus veilig werken langs de weg leer je wat de risico’s van werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom) zijn en hoe je deze risico’s kunt beperken in nagebootste situaties uit de praktijk. Ook leer je materialen gebruiken en kennen welke van toepassing zijn om de situatie op en langs de weg zo veilig mogelijk te maken. Wanneer er voor zowel theorie als praktijk een voldoende wordt gehaald, ontvangt de cursist aan het einde van de dag het certificaat ‘veilig werken langs de weg’. Dat diploma is 5 jaar geldig. De cursisten leren tijdens de opleiding alle voorschriften te volgen en veilig en verantwoord te werken langs de weg. Door in je eigen tijd het boek te bestuderen, ben je al voorbereid op alles wat in de cursus aan bod gaat komen. Dit verhoogt je kans op in een keer slagen aanzienlijk.

   Cursusboeken voor veilig werken langs de weg en meer

   Cursusboeken.nl biedt cursusboeken voor veilig werken langs de weg en meer. Onze boeken richten zich op tal van veiligheidsaspecten in de bouw en transport- en logistieksector. Zo vind je in ons aanbod ook cursusboeken voor veilig werken op hoogte, het bedienen van voertuigen en hulpmachines en veiligheidsgebieden zoals VCA, BHV / EHBO en brandbestrijding.

   Aantrekkelijke prijzen

   Wij bieden iedereen die wil leren voor het veilig werken langs de weg certificaat een aantrekkelijk geprijsd veilig werken langs de weg boek. Moet je nog meer certificaten behalen, dan is het extra aantrekkelijk om meerdere boeken bij ons te bestellen. Al bij een bestelling vanaf twee boeken hanteren wij namelijk een korting. Ook voor werkgevers is het daarom interessant om cursusboeken bij ons te bestellen, bijvoorbeeld wanneer meerdere personeelsleden hun certificaat willen behalen. Bij aantallen per 5 of 10 exemplaren hanteren wij een extra staffelkorting. Boeken die vandaag worden besteld, worden morgen al bezorgd. Zelf direct afhalen in onze winkel in Ede is ook mogelijk.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Veilig werken langs de weg

    Boek Veilig werken langs de weg

    29,95 (32,65 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »