Terug

Boek Verreiker

  • Boek Verreiker
  • Boek Verreiker

   29,95 (32,65 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 26,96 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 25,46 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 22,46 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek Verreiker

   Met een verreiker bedien je niet alleen een bijzonder krachtig voertuig, maar je bestuurt ook een voertuig dat met zeer veel zorg en precisie moet worden bediend.

   Lees de volledige productomschrijving

   Die combinatie zorgt ervoor dat de verreiker een van de voertuigen is waarvoor het besturen ervan een certificaat vereist.

   Dit certificaat is nodig om aan te kunnen tonen dat de bestuurder begrip heeft van de regels, de risico’s en weet hoe er op correcte wijze om moet worden gegaan met het voertuig. Dit alles wordt geleerd in een verreiker cursus waarmee het certificaat wordt behaald. Hiervoor is een goede voorbereiding uiteraard noodzakelijk en voor die goede voorbereiding kan worden gezorgd met een verreiker boek.

   Een verreiker boekt zorgt voor de beste voorbereiding

   Een verreiker boek is de optimale manier om voor te bereiden op het verreiker examen. Natuurlijk wordt voorafgaand aan het examen ook de theorie behandeld. Dit betreft echter een eendaagse cursus. Wie niet is voorbereid, zal waarschijnlijk ervaren dat hier op (te) hoog tempo doorheen wordt gegaan. Als cursist wil je dan ook niet hiervan afhankelijk zijn. Door een goed verreiker cursusboek aan te schaffen, kun je in je eigen tijd leren voor het examen. Dit kun je doen op eigen tempo en op momenten waarop dit uitkomt.

   Een verstandige aanschaf

   Een verreiker cursusboek kopen is ook verstandig. Niet alleen om te leren voor het examen, maar ook om kennis te blijven herhalen. Het certificaat wordt namelijk voor een periode van vijf jaar afgegeven. Na die periode zal er opnieuw examen moeten worden afgelegd. Wie een verreiker boek aanschaft, heeft altijd kennis achter de hand en zal deze kennis eenvoudiger op niveau weten te houden.

   Wat het verreiker cursusboek behandelt

   Onze verreiker cursusboeken zijn in eigen beheer samengesteld, met behulp van ervaren specialisten op hun vakgebied. Dit betekent dat het boek gegarandeerd een uitstekende voorbereiding op het theorie-examen is, omdat de stof hieruit uitvoerig aan bod komt. In het verreiker cursusboek leer je onder andere over:

   • (Arbo)wet- en regelgeving verticaal transport
   • Verantwoording
   • Opbouw en onderhoud van een verreiker
   • Begrippen
   • Voorbereiding op het rijden, controle
   • Werken met de verreiker

   Deze onderdelen worden getoetst in het theorie-examen en tijdens het praktijkexamen moet worden aangetoond dat kandidaten over de benodigde kennis beschikken. Omdat het cursusboek voor de verreiker van Cursusboeken.nl aan de in de Arbowet omschreven eisen en richtlijnen voldoet, is dit de beste manier om voor te bereiden op het examen.

   Het cursusboek online bestellen

   In onze webshop kan het cursusboek eenvoudig online worden besteld. Al vanaf een bestelling van 2 exemplaren berekenen wij een korting. Bij grote afnames gelden per staffels van 5 en 10 boeken extra staffelkortingen.

   Cursusboeken.nl biedt cursusboeken voor de complete transport- en logistieksector. Naast verreiker boeken, bieden wij ook soortgelijke cursusboeken voor tal van andere voertuigen, waaronder talloze kranen, heftrucks, reachtrucks, palletwagens en meer.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek Verreiker

    Boek Verreiker

    29,95 (32,65 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »