Terug

Boek VIL VCU

  • Boek VIL VCU
  • Boek VIL VCU
  • Boek VIL VCU

   18,50 (20,17 Incl. btw)

   • Koop 2 voor 16,65 per stuk en bespaar 10% Sale 10%
   • Koop 5 voor 15,73 per stuk en bespaar 15% Sale 15%
   • Koop 10 voor 13,88 per stuk en bespaar 25% Sale 25%

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   Boek VIL VCU

   Iedereen weet dat veiligheid op het bouwterrein van het grootst mogelijke belang is. Iedere professional levert hier zijn/haar steentje aan bij.

   Lees de volledige productomschrijving

   Voor uitvoerende professionals betekent dit dat zij in het bezit moeten zijn van het VCA basiscertificaat. Leidinggevenden dienen te beschikken over het VCA VOL certificaat. Uitzend- of detacherings professionals zijn echter ook verantwoordelijk voor de veiligheid en vervullen hierbij een belangrijke rol. Een rol waarin een VIL VCU boek niet mag ontbreken.

   Wie professionals of complete teams voor de bouwlocatie (of vergelijkbaar risicovolle omgeving) levert, moet natuurlijk zeker weten dat dit de juiste mensen zijn. Deze professionals dienen gekwalificeerd en gecertificeerd te zijn voor de werkzaamheden die zij uit gaan voeren. Dit betekent automatisch dat de organisatie die voor de mensen zorgt ook verplichtingen heeft en aan eisen moet voldoen. Daarom moet deze partij beschikken over het VIL VCU certificaat. Studeren voor dit certificaat kan met behulp van een goed VIL VCU boek.

   Al onze VCA boeken, dus ook cursusboeken voor VIL VCU worden in eigen beheer samengesteld door experts met jarenlange ervaring en volledige up-to-date kennis van de Arbowet.

   Waarom kiezen voor een VIL VCU boek?

   Er zijn tal van VCA-cursussen beschikbaar. Ook voor het VIL VCU-certificaat kan een fysieke cursus worden gevolgd. Dit betekent echter dat je als kandidaat moet investeren in tijd en reizen. Wellicht wel op momenten dat dit niet goed uitkomt. En hoe zit het met het herhalen van de stof?

   Lang niet iedereen wil daarom kiezen voor een cursus op locatie. De kans is aanwezig dat je, zeker wanneer je de cursus naast een drukke baan gaat volgen, liever op je eigen tempo studeert en op momenten waarop dit jou goed uitkomt. Een VCA boek biedt deze mogelijkheid. Je zit hiermee niet vast aan cursusdagen en kunt het boek pakken wanneer je in de gelegenheid bent om te leren. Ook kun je vanzelfsprekend herhalen wanneer je wilt en er zo voor zorgen dat je optimaal bent voorbereid op het examen.

   Welke aandachtsgebieden worden behandeld?

   Vanzelfsprekend richt een VIL VCU cursusboek zich op de specifieke taken die bij de organisatie passen. Er wordt echter wel verwacht dat er ook kennis aanwezig is van de eisen waaraan de mensen op locatie moeten voldoen. Ook in het VIL VCU cursusboek worden alle verplichte onderdelen van het VCA certificaat behandeld, zoals:

   • Wetgeving
   • Ongevallen: oorzaken en preventie
   • Gevaarlijke stoffen
   • Ergonomische werkplek
   • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

   Maar omdat er geen sprake is van een leidinggevende functie op locatie, maar de cursist professionals uitzendt naar de aannemer, of in een andere risicovolle omgeving, is het VIL-VCU cursusboek er specifiek voor de intercedent. Door het behalen van het VIL-VCU certificaat wordt aangetoond dat de intercedent weet wat er van hem/haar wordt verwacht op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voor de mensen die op locatie werken.

   Is het VIL VCA boek ook geschikt voor een herhalingscursus?

   Wie het VIL VCU-certificaat heeft gehaald, mag dit vijf jaar lang gebruiken. Na die tijd is het noodzakelijk om opnieuw examen te doen. Dit is bepaald om ervoor te zorgen dat het kennisniveau van intercedenten altijd op peil is en dat zij op veilige wijze personeel kunnen blijven uitzenden naar risicovolle (bouw)locaties.

   Onze VCA handboeken zijn ook geschikt voor het voorbereiden op de herhalingscursus. Tijdens deze cursus komt immers de basis en alle bijbehorende stof opnieuw aan bod. Om de kans op opnieuw slagen te verhogen, is het aan te raden om opnieuw grondig voor te bereiden zoals tijdens de eerste keer.

   Het aanschaffen van een VIL VCU boek is dan ook een duurzame investering. Het is namelijk ook te allen tijde een handig VCA handboek om voor informatie te raadplegen. Je hebt immers niet altijd in alle situaties alle kennis paraat.

   Eenvoudig online bestellen, direct beginnen met leren

   Op Cursusboeken.nl is een VIL VCU boek eenvoudig online te bestellen. Vandaag voor 16:00 online bestellen, betekent dat het boek morgen al in huis is en je direct kunt beginnen met leren. Met een goed VCA cursusboek zorgt elke kandidaat voor een optimale voorbereiding van het VCA-examen.

   Online bestellen van VCA boeken is altijd interessant. Al vanaf twee boeken wordt er een korting berekend. Bij bestellingen per 5 of 10 exemplaren geldt een staffelkorting. Daarom is een VCA boek online kopen ook extra interessant voor organisaties die werken met meerdere intercedenten die verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van personeel. Wanneer naast een VCA boek ook een examen wordt afgenomen, wordt een combikorting gehanteerd.

   Naast bezorging is het ook mogelijk om de boeken af te halen in onze fysieke winkel in Ede. Wij beschikken over een eigen voorraad en daarom is het bijna altijd mogelijk om dezelfde dag al de gewenste boeken in huis te halen.

   Specificaties

   Specificaties voor: Boek VIL VCU

   • Aantal pagina's 138
   • Release datum 2020
   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Boek VIL VCU

    Boek VIL VCU

    18,50 (20,17 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »