Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Bovenloopkraan boeken

Binnenkort een examen? Bestel een van onze Bovenloopkraan boeken en bereid je perfect voor. Ook als naslagwerk te gebruiken. Onze boeken zijn geschreven door ervaren instructeur. Kies hieronder het juiste cursusboek. Altijd gratis verzonden.

Filters

Wie een kraan bedient, welk type dan ook, gaat hier uiteraard zeer voorzichtig mee om. Het verplaatsen van zware ladingen brengt risico’s met zich mee. Risico’s die beperkt kunnen worden door de kranen alleen te laten bedienen door kundig personeel. Professionals die getraind zijn in het besturen van de kraan en die hebben bewezen de gevaren en risico’s te kennen. Zo’n professional word je door het volgen van een cursus en het behalen van een certificaat. Ook voor een bovenloopkraan is een dergelijke cursus beschikbaar. De eerste stap op weg naar een bevoegde en capabele bestuurder van een bovenloopkraan, begint bij het juiste cursusboek. Wij verkopen bovenloopkraan boeken waarmee jij je optimaal voorbereidt op de cursus.

In onze bovenloopkraan boeken kun je helemaal in je eigen tijd en op je eigen tempo de cursusstof bestuderen. Onze bovenloopkraan boeken zijn samengesteld door professionals uit het vak. Zij beschikken over riante ervaring op het gebied van bovenloopkranen, maar hebben tevens uitvoerige kennis op het gebied van veiligheid en wetgeving. De boeken zijn zo samengesteld dat ze overeenkomen met het cursusmateriaal en met het examen. Bovenloopkraan boeken zijn daarmee perfect voor wie goed voorbereid aan de cursus wil starten.

Bovenloopkraan boeken blijven hun nut bewijzen

Wanneer je de cursus met goed gevolg hebt afgelegd en het certificaat hebt behaald, beschik je over alle noodzakelijke kennis om een bovenloopkraan veilig te bedienen. Dat betekent natuurlijk niet dat je nooit vragen hebt, of in elke situatie het antwoord uit je hoofd weet. Ook dan bewijzen onze bovenloopkraan boeken hun nut. Je kunt namelijk te allen tijde informatie opzoeken wanneer je twijfelt. Het is ook goed om eens in de zoveel tijd het boek er opnieuw bij te pakken en alles nog eens door te nemen. Zo houd je jouw kennis op het vereiste niveau.

Bestuur je nog meer kranen of bedrijfsvoertuigen?

Vrijwel elk veelgebruikt type kraan en bedrijfsvoertuig heeft zijn eigen certificaat waarmee kan worden aangetoond dat je capabel bent om de kraan of het voertuig veilig te besturen. Wil je naast een bovenloopkraan ook nog andere typen kranen of bedrijfsvoertuigen mogen besturen? Neem dan een kijkje in onze overige categorieën. Naast bovenloopkraan boeken hebben wij namelijk ook tal van andere boeken die werken volgens hetzelfde principe: volledig in overeenstemming met de betreffende cursus en het betreffende examen.

Wanneer je meerdere boeken bestelt, ontvang je bovendien een aantrekkelijke korting. Dit geldt al direct vanaf twee stuks.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »