Terug

E-learning BHV

  • E-learning BHV
  • E-learning BHV
  • E-learning BHV

   59,- (71,39 Incl. btw)

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   E-learning BHV

   E-learning BHV met behulp van digitale cursusboeken van Cursusboeken.nl zorgt voor de ideale voorbereiding op het BHV examen. Wie BHV’er wil worden, doet dit naast een dagelijkse functie.

   Lees de volledige productomschrijving

   Daarom is het studeren voor het BHV-certificaat ook een extra die dikwijls in de eigen tijd plaats dient te vinden. BHV e-learning speelt hier op optimale wijze op in. Met een E-learning cursusboek voor BHV geniet je van maximale vrijheid om leren naar eigen inzicht en mogelijkheid in te vullen. Het is namelijk mogelijk om zelf te bepalen wanneer je leert.

   Er hoeft geen fysiek boek meegenomen te worden. Overal waar toegang tot een computer is, kan worden gestudeerd. Daarom kiezen veel cursisten met een drukke baan dan ook voor e-learning voor BHV. Er kan namelijk overal geleerd worden. Thuis, maar ook bijvoorbeeld in de pauze op het werk. De aanwezigheid van een BHV’er is in elke organisatie met werknemers verplicht.

   Als werkgever BHV e-learning beschikbaar stellen, maakt het behalen van het BHV-certificaat voor medewerkers eenvoudiger. Ook ZZP’ers kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken. Voor ZZP’ers is het BHV-certificaat niet verplicht, maar hoe meer kennis er in de organisatie aanwezig is, des te beter dit is.

   Elk BHV boek wordt door ons samengesteld

   Elk BHV boek dat wij verkopen, is door ons zelf samengesteld. Dit is gebeurd op basis van uitvoerige kennis van BHV en de Arbowet. Wie bij ons een BHV boek bestelt, weet dus zeker dat er hiermee up-to-date kwaliteit in huis wordt gehaald ter voorbereiding van het BHV-examen. Het BHV cursusboek behandelt alle onderdelen die ook in BHV cursussen worden gegeven.

   Dat betekent dat de volgende onderdelen aan bod komen: EHBO, brand en ontruiming (waarbij de focus ligt op het bestrijden van een beginnende brand), levensreddend handelen, reanimatie met AED en evacuatie van het pand. Het BHV lesboek gaat dus verder dan enkel EHBO. Tijdens de daadwerkelijke cursus en het examen wordt de opgedane kennis in de praktijk toegepast.

   Is een BHV boek volledig?

   Elk BHV boek dat bij ons wordt besteld, is volledig en voldoet aan alle eisen die een BHV-cursus hieraan stelt. Een BHV cursusboek kan dan ook met een gerust hart worden besteld. BHV e-learning combineert gemak en toegankelijkheid met kwaliteit en de best mogelijke voorbereiding.

   E-learning voor elke BHV cursus

   Wij bieden e-learning BHV voor iedereen. Daarom verkopen wij boeken voor e-learning voor elke BHV cursus. In ons assortiment vind je cursusboeken voor de BHV basiscursus, alsmede boeken voor de BHV herhalingscursus en de BHV cursus plus code 95.

   De ideale voorbereiding door uitgebreide behandeling van alle onderdelen

   E-learning voor BHV vormt de ideale voorbereiding op het BHV examen. Hiervoor geldt echter maar een enkele voorwaarde, namelijk de inzet en discipline van de cursist. Het is de verantwoordelijkheid voor elke cursist om goed voorbereid aan het BHV examen deel te nemen. Wie goed de tijd neemt om te leren, zal met behulp van onze digitale BHV boeken alle benodigde kennis opdoen. Stapsgewijs wordt alle benodigde kennis bijgebracht op de volgende gebieden:

   • Algemene regels bij Levensreddende Eerste Hulpverlening
   • Voorbereiding en uitvoering van de reanimatie en gebruik van de AED
   • Eerste hulp bij verslikking 
   • Bedrijfshulpverlening bij ongevallen
   • Organisatie BHV
   • Veiligheid
   • Maatregelen bij brand en rook
   • Ontruimen en evacuatie

   Cursusboeken bestellen met korting

   Ook voor BHV cursusboeken geldt dat cursusboeken bestellen bij Cursusboeken.nl zeer interessant is. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de boeken, maar ook vanwege de aantrekkelijke kosten. Al bij het bestellen van twee boeken berekenen wij een interessante korting. Bij aantallen van vijf of tien boeken wordt nog verdere staffelkorting berekend. Is er haast geboden, dan zijn wij ook altijd de juiste partij. Vandaag voor 16:00 besteld, betekent namelijk dat de bestelling morgen al wordt bezorgd. Vandaag al aan de slag gaan met BHV e-learning is ook mogelijk, want het BHV cursusboek kan ook worden afgehaald in onze winkel in Ede.

   Andere cursusboeken nodig?

   Is er naast een BHV cursusboek, gedrukt of digitaal, ook behoefte aan andere cursusboeken? Wij bieden tal van soorten cursusboeken aan in de volgende categorieën: VCA, BHV, hoogwerker, heftruck, verreiker, hijsen en aanslaan lasten, autolaadkraan, bovenloopkraan, op hoogte werken, veilig werken langs de weg en NEN3140. Ons aanbod groeit nog altijd.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    E-learning BHV

    E-learning BHV

    59,- (71,39 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »