Terug

E-learning Heftruck

  • E-learning Heftruck

   59,- (71,39 Incl. btw)

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   E-learning Heftruck

   Wij zijn of haar heftruck certificaat wil behalen, zal altijd examen af moeten leggen. Er zijn diverse manieren om hierop voor te bereiden.

   Lees de volledige productomschrijving

   Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van een heftruck cursus. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit theorie. Niet iedereen is in de mogelijkheid om op locatie een cursus te volgen. Daarbij vinden veel kandidaten het eenvoudigweg prettiger om in de eigen tijd te leren voor het examen. Daarom bieden wij E-learning voor de heftruck met kwalitatieve digitale boeken over de heftruck theorie. Zo kan iedereen op eigen tempo en momenten naar keuze zich optimaal voorbereiden.

   Op eigen tempo heftruck theorie leren

   Een van de nadelen van het volgen van een heftruck theoriecursus is dat kandidaten vastzitten aan vaste dagen en een strikte volgorde. Een cursusboek heftruck neemt dit probleem weg. Wie de theorie voor de heftruck digitaal oefent, door middel van een e-cursusboek, kan leren in zijn of haar eigen tempo. Met een theorieboek voor de heftruck in digitale vorm kunnen zelf de gewenste leermomenten worden gekozen.

   Op kwalitatieve wijze de heftruck theorie leren

   Onze e-learning heftruck boeken vormen de optimale manier om op kwalitatieve wijze de heftruck theorie te leren. Deze theorie wordt getoetst in het praktijkexamen en dus is het van cruciaal belang dat de theoretische lesstof actueel en hoogwaardig is. Al onze cursusboeken voor de heftruck zijn in eigen beheer samengesteld, met behulp van ervaren specialisten en aan de hand van de richtlijnen en eisen van de Arbowet. Je hebt de zekerheid van de best mogelijke voorbereiding.

   Waarom kiezen voor e-learning voor de heftruck?

   Cursisten die bij ons heftruck theorie boeken kopen, kiezen hier vaak voor vanwege het eerder genoemde gemak. Wie een heftruck wil gaan besturen, zal het heftruck certificaat moeten behalen. Dit certificaat, dat afgegeven wordt voor een duur van 5 jaar, is de enige manier om te bewijzen dat de bestuurder capabel en bevoegd is om de heftruck te bedienen. Na vijf jaar zal iedere bestuurder opnieuw het certificaat moeten behalen (en dus opnieuw examen moeten doen). Ons cursusboek voor de heftruck is ook hiervoor geschikt. Dit houdt dus in dat het behalen van het heftruckcertificaat verplicht is. Het heftruck examen bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Met een goed heftruck cursusboek word je op optimale wijze voorbereid op het examen, waarin je dient aan te tonen over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. De heftruck cursusboeken van Cursusboeken.nl behandelen exact dezelfde theorie als op de theoriecursussen op locatie. Dit betekent dat de volgende onderdelen in de e-learning heftruck cursus worden behandeld:

   • De benodigde vakkennis
   • Veiligheid volgens de ARBOwet
   • De belasting van de heftruck
   • Dagelijkse controle van het voertuig
   • Verkeersregels
   • Schade en kosten / financiële gevolgen

   Door het bestuderen van het lesmateriaal in het heftruck cursusboek, zal elke kandidaat optimaal voorbereid aan het theorie-examen beginnen, ook wanneer er nog geen sprake is van (noemenswaardige) ervaring. Naast het theorie-examen dient ook een praktijkexamen te worden afgelegd. Dit praktijkexamen voor de heftruck bestaat uit:

   • Bediening en besturing van de heftruck
   • Stapelen bij pallet- en inrijstellingen
   • Laden en lossen van goederen, containers en trailers
   • Onderhoud van de heftruck (accu en motor)
   • Verantwoord, bewust en veilig gebruik van de heftruck
   • Bewustwording van gevaren en risico’s

   Voorafgaand aan het praktijkexamen is er voor elke kandidaat gelegenheid om te oefenen.

   Cursusboeken.nl voor elke cursus

   Naast theorie cursusboeken voor de heftruck biedt Cursusboeken.nl nog veel meer boeken aan, zowel in de vorm van e-learning als in de vorm van gedrukte boeken. Denk daarbij aan onder andere cursusboeken voor VCA, BHV, hoogwerker, verreiker, hijsen, laden, op hoogte werken, veilig werken langs de weg en werken volgens de NEN3140 bepaling. Wie een heftruck bedient, wil (in de toekomst) wellicht ook nog andere machines gaan bedienen. Heb je naast een cursusboek voor heftruck theorie ook nog andere cursusboeken nodig, dan vind je deze bij ons.

   Extra aantrekkelijk is het feit dat wij al bij bestelling van twee boeken een mooie korting geven. Ook werkgevers kunnen bij ons rekenen op extra scherpe tarieven, want wij hanteren staffelkorting bij bestellingen van 5 en 10 boeken. Met een digitaal theorieboek voor de heftruck kun je vrijwel direct aan de slag. Een boek dat vandaag voor 16:00 besteld wordt, wordt morgen al bezorgd. Dezelfde dag al ophalen in onze winkel in Ede is echter ook mogelijk.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    E-learning Heftruck

    E-learning Heftruck

    59,- (71,39 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »