Terug

E-learning Hoogwerker

  • E-learning Hoogwerker

   59,- (71,39 Incl. btw)

   • Gratis verzending op alles
   • Korting bij 2 of meer boeken
   • Afhalen bij ARBO centrum in Ede
   • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis
   Placeholder8,9

   3367 beoordelingen

   Productomschrijving

   E-learning Hoogwerker

   Een cursus voor de hoogwerker kan op meerdere manieren gevolgd worden. Vaak kiezen kandidaten ervoor om een fysieke cursus op locatie te volgen.

   Lees de volledige productomschrijving

   Dit is echter door omstandigheden misschien niet altijd gewenst of mogelijk. Gelukkig is er e-learning voor de hoogwerker. Met onze e-learning hoogwerker cursusboeken, kan iedereen die het hoogwerker certificaat wil behalen, zorgen voor een optimale voorbereiding. Wie een hoogwerker moet bedienen, moet middels een certificaat aan kunnen tonen hiertoe bevoegd te zijn. Daarom denken mensen vaak dat een hoogwerker cursus verplicht is. Dat is deze ook, maar niet in de vorm van een fysieke cursus op locatie. De enige eis die wordt gesteld, is dat het hoogwerker examen met goed gevolg wordt afgelegd. Leren voor dit examen kan ook met een hoogwerker cursusboek, in gedrukte vorm of digitaal.

   Waarom kiezen voor e-learning hoogwerker?

   Cursisten kunnen om diverse redenen kiezen voor e-learning hoogwerker ten opzichte van een traditionele hoogwerker opleiding. Uiteindelijk geldt voor iedere cursist dat er examen gedaan dient te worden. De weg hier naartoe kan sterk verschillen. Niet voor iedereen is er een geschikte cursuslocatie in de buurt. Bovendien moet de hoogwerker opleiding vaak gecombineerd worden met een (fulltime) baan. In de eigen tijd studeren kan dan een goede oplossing zijn. Met onze e-boeken voor de hoogwerker cursus is iedereen die een hoogwerker opleiding volgt in staat om naar eigen inzicht te leren. Dit betekent dat er geleerd kan worden op het eigen tempo en op momenten waarop het uitkomt. Omdat er geen sprake is van een fysiek cursusboek, maar digitale leerstof op de computer, kan er overal waar toegang tot een computer is, worden geleerd.

   Wat behandelen onze cursus hoogwerker boeken?

   Onze cursus hoogwerker e-learning boeken, die in eigen beheer zijn samengesteld, behandelen alle verplichte stof die in het examen van de hoogwerker opleiding wordt behandeld. Wij bieden dan ook een compleet cursusboek voor de hoogwerker. Voor het bedienen van hoogwerkers, worden eisen gesteld. Wie bij ons een hoogwerker cursusboek aanschaft, weet zeker dat alle verplichte stof op kwalitatieve en volledige wijze wordt behandeld. Aan bod komen onder andere de volgende zaken:

   • Categorie 1A-hoogwerkers (verticaal werkende, eenpersoons gestempelde hoogwerkers)
   • Categorie 1B-hoogwerkers (telescoop/kniktelescoop hoogwerkers, hoogwerkers op aanhanger of chassis en spinhoogwerkers met stempels)
   • Categorie 3A-hoogwerkers (zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften)
   • Categorie 3B-hoogwerkers (zelfrijdende telescoop- en kniktelescoop hoogwerkers)

   Onze e-learning hoogwerker cursusboeken zijn dus geschikt voor iedere cursist. Ook voor cursisten zonder ervaring of die nog niet weten op welke hoogwerker(s) zij zullen werken. Dankzij de lesstof in het hoogwerker cursusboek zal elke cursist de benodigde kennis opdoen en na het afleggen van het examen op capabele, veilige en verantwoorde wijze een hoogwerker kunnen bedienen. De cursus hoogwerker in boekvorm is ook geschikt voor cursisten die een herhalingscursus moeten doen. Het hoogwerker certificaat is namelijk 5 jaar geldig. Na het verstrijken van deze periode zal de cursist opnieuw aan moeten tonen over de benodigde kennis en vaardigheden te beschikken.

   Een optimale voorbereiding op het examen

   Een e-learning cursusboek voor de hoogwerker biedt een optimale voorbereiding op het hoogwerker examen. De stof die behandeld wordt kort 1:1 overeen met die tijdens de fysieke cursus op locatie. Wie gebruikmaakt van onze e-learning mogelijkheden voor de hoogwerker opleiding, weet dus zeker dat hij/zij dezelfde kwaliteit krijgt als tijdens een cursus op locatie en dus met de juiste kennis het examen in gaat.

   In eigen tempo voorbereiden

   Onze digitale cursusboeken voor de hoogwerker stellen iedere cursist in staat om op eigen tempo voor te bereiden op het hoogwerker examen. Wanneer het cursusmateriaal voldoende beheerst wordt, kan de aanmelding voor het examen verzorgd worden.

   Cursusboeken op alle gebieden

   Cursusboeken.nl biedt cursusboeken op alle gebieden, dus niet alleen voor de hoogwerker. Ook voor de heftruck, verreiker en diverse soorten kranen bieden wij (digitale) cursusboeken, alsmede cursusboeken voor onder andere VCA en BHV. Het kan voorkomen dat het noodzakelijk is om meerdere cursussen te volgen. Wie bij ons cursusboeken bestelt, kan bij bestelling van twee of meer boeken altijd rekenen op een aantrekkelijke korting. Bovendien hanteren wij geen verzendkosten. Boeken die voor 16:00 worden besteld, worden de volgende dag al geleverd of zijn direct af te halen in onze winkel in Ede.

   Vergelijk producten Verwijder alle producten

   You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    E-learning Hoogwerker

    E-learning Hoogwerker

    59,- (71,39 Incl. btw)

    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »