Terug

 • Gratis verzending op alles
 • Korting bij 2 of meer boeken
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Heftruck boeken

Heb je binnenkort een cursus? Bereid je voor met een van onze theorieboeken voor het besturen van een heftruck. Ook te gebruiken als naslagwerk voor op de werkvloer. Kies hieronder het juiste cursusboek en start met leren. Altijd gratis verzonden.

Filters

Aan het besturen en bedienen van een heftruck of vergelijkbaar voertuig zijn risico’s verbonden. Risico’s die kunnen worden beperkt door de juiste kennis van veiligheid. Daarom mogen heftrucks ook alleen worden bestuurd door mensen met een heftruck certificaat. Dit certificaat wordt behaald middels het volgen van een cursus en het afleggen van een examen. Wil jij optimaal voorbereid aan de cursus beginnen, dan zijn heftruck boeken zeker de moeite waard om in te investeren.

Een heftruck is slechts één voorbeeld van diverse categorieën bedrijfsvoertuigen met een zelfde soort functie, namelijk het tillen en vervoeren van (zware) ladingen. Daarom bieden wij je ook diverse soorten heftruck boeken in deze categorie: de heftruck, reachtruck, stapelaar & EPT, verreiker en de reach truck.

Waarom heftruck boeken?

Heftruck boeken zijn de perfecte manier om voor te bereiden op het heftruck examen. Voorafgaand aan het examen worden theorie en praktijk geoefend. Wie de theoretische kennis al heeft geoefend, zal de cursus met meer gemak en zelfverzekerdheid doorlopen en een grotere kans maken om direct te slagen voor het examen.

Heftruck boeken zijn ook handig als naslagwerk. Het kan voorkomen dat er op de werkvloer onduidelijkheid is over een bepaalde situatie of regel. Door het boek te raadplegen, kan deze onduidelijkheid worden verholpen. Met de aanwezigheid van de juiste boeken binnen de organisatie, kan iedereen eenvoudig zijn/haar kennis op niveau houden.

Boek voor de heftruck en meer

Het heftruck certificaat is een certificaat dat zeer veel professionals willen halen. Daarom verkopen wij ook een boek louter voor de heftruck. Met dit boek leer je alle essentiële kennis en bereid jij je optimaal voor op het examen.

Wij verkopen echter nog meer heftruck boeken. Wie een heftruck bestuurt, wil of moet vaak ook andere, vergelijkbare voertuigen besturen. Het is wettelijk verplicht om aan te kunnen tonen dat voor het besturen van elk van deze voertuigen gedegen training is genoten. Daarom vind je in ons assortiment de volgende heftruck boeken:

 • Reachtruck
 • Verreiker
 • Stapelaar & EPT
 • Heftruck & Reachtruck
 • Heftruck, reachtruck, EPT en stapelaar

Ook digitaal leren is mogelijk

Naast gedrukte heftruck boeken, kun je bij ons ook een e-learning heftruck boek bestellen. E-learning biedt je de mogelijkheid om wanneer het jou uitkomt te leren op de computer. De inhoud is uiteraard gelijk aan die van de gedrukte versie, dus ook hiermee geniet je een optimale voorbereiding. Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een voor hem/haar perfecte manier kan studeren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »