Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Hoogwerker boeken

Wil je de theorie voor je hoogwerker cursus sneller onder de knie krijgen? Bestel dan een van onze hoogwerker boeken en bereid je perfect voor op het examen. Gebruik het boek ook als naslagwerk. Altijd de theorie bij de hand. Altijd gratis verzonden.

Filters

Iedereen begrijpt dat aan het werken met een hoogwerker bepaalde risico’s verbonden zijn. Voor jezelf en voor je omgeving. Wil jij kunnen werken met een hoogwerker, dan zul je het hoogwerker certificaat moeten behalen. Dit is mogelijk middels een cursus die wordt afgesloten met een examen. Voor professionals die zich optimaal willen voorbereiden op de cursus, verkopen wij hoogwerker boeken.

Onze hoogwerker boeken zijn samengesteld door ervaren specialisten op het gebied van de Arbowetgeving. Zij zijn met de grootste zorg ontwikkeld en bieden de optimale voorbereiding voor de cursus en het examen. Alle kennis die wordt behandeld en getoetst, wordt op overzichtelijke wijze aangeboden.

Helder en overzichtelijk samengesteld

Tijdens de hoogwerker cursus krijg je informatie aangereikt van een gecertificeerde docent met vele jaren praktijkervaring. Desondanks kan de hoeveelheid informatie soms wat overweldigend zijn. Dankzij onze hoogwerker boeken, kun je goed voorbereid aan de cursus beginnen. Je hebt immers als alle informatie - die helder en overzichtelijk wordt gepresenteerd -  doorgenomen (of misschien zelfs intensief bestudeerd). Om je kennis te testen, bevat het boek ook altijd proefvragen die qua onderwerp, niveau en vraagstelling overeenkomen met de vragen op het examen.

Hoogwerker boeken zijn niet alleen handig ter voorbereiding

Niet voor niets is het verplicht om aan te kunnen tonen dat je als bediener van een hoogwerker adequate training hebt genoten en over de juiste kennis beschikt op het gebied van veiligheid en risico’s. Hoogwerker boeken zijn daarom niet alleen ideaal ter voorbereiding van de cursus, maar ook als naslagwerk binnen de organisatie. Veel bedrijven Hebben een exemplaar op kantoor liggen, of bewaren exemplaren bij de hoogwerkers zelf, zodat te allen tijde informatie kan worden opgezocht.

Wie in het bezit is van een hoogwerker certificaat zal met vastgestelde intervallen opnieuw examen moeten doen om aan te tonen dat de vereiste kennis nog steeds aanwezig is. Onze hoogwerker boeken zorgen ervoor dat je op eenvoudige wijze je kennis op niveau kunt houden. Daarom raden wij aan om - zeker ook wanneer je jouw certificaat al enige tijd geleden hebt gehaald - met enige regelmaat het boek opnieuw door te nemen.

In gedrukte en digitale vorm

Wij bieden onze hoogwerker boeken in gedrukte vorm en digitale vorm aan. Beide boeken behandelen uiteraard dezelfde materie, voldoen aan de hoogste standaarden en bereiden je optimaal voor voor het volgen van de cursus.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan leren op de manier die het beste bij hem/haar past. Voor de ene persoon is dit in de pauze op het werk met een boek in de hand, voor de ander is dit ‘s avonds na het eten achter de computer. Met onze (e)boeken vind je dus altijd de voor jou perfecte manier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »