Terug

 • Gratis verzending op alles
 • Korting bij 2 of meer boeken
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

NEN 3140 boeken

Met een van onze NEN 3140 boeken, bereid je je goed voor op het examen. Je hebt de mogelijkheid om de theorie alvast in je op te nemen. Dat maakt het volgen van de cursus een stuk gemakkelijker. Ook perfect als naslagwerk te gebruiken. Gratis verzonden.

Filters

De NEN 3140 bepaling speelt in vrijwel elke organisatie een belangrijke rol. Het is de standaard voor de werkzaamheden aan en keuring van elektrische machines en installatie die werken onder laagspanning. De werkzaamheden aan deze machines en installaties dienen plaats te vinden door NEN 3140 gecertificeerde medewerkers. Je kunt het certificaat behalen door het volgen van een cursus en het afleggen van een examen. Slaag je, dan ontvang je het NEN 3140 certificaat. Wil je de kans verhogen om te slagen, dan zijn NEN 3140 boeken ideaal voor jou.

NEN 3140 boeken ter voorbereiding op de cursus

Tijdens de NEN 3140 cursus komt er mogelijk veel op je af. Zeker wanneer jij je voor de eerste keer met deze materie bezighoudt. Tijdens de cursus krijg je altijd les van een ervaren, gecertificeerde docent. Je kunt het jezelf echter nog makkelijker maken. NEN 3140 boeken vormen de ideale voorbereiding op de cursus. Wanneer het jou uitkomt en op je eigen tempo kun je alle informatie alvast bestuderen. Zo ga je optimaal voorbereid de cursus in en verhoog je jouw slagingskans.

Ook handig als naslagwerk

Wanneer je jouw NEN 3140 certificaat behaalt, betekent dit niet dat je altijd alle kennis paraat hebt. Soms zul je misschien iets moeten opzoeken. Daarom zijn NEN 3140 boeken ook handig als naslagwerk. Wanneer er in de organisatie zo’n boek aanwezig is, heb je altijd de juiste kennis achter de hand. Ook is het zeker aan te raden om eens in de zoveel tijd het boek opnieuw door te nemen. Dit houdt je kennis op niveau en verhoogt de veiligheid op de werkvloer.

Boekenin diverse vormen

Er zijn meerdere soorten NEN certificaten die behaald kunnen worden, te weten: NEN 3140 VP, NEN 3140 VOP en NEN 3140 Keurmeester. Wij verkopen NEN 3140 boeken voor elke vorm.  Met een NEN 3140 VOP certificaat mag je onder begeleiding van een professional met het VP-certificaat werkzaamheden uitvoeren aan lichte elektrotechnische installaties te werken.

De boeken behandelen de volgende onderwerpen:

NEN 3140 VOP & VP:

 • Elektrotechnische gevaren en ongelukken
 • Elektrotechnische bedrijfsvoering en wetgeving
 • Veilig werken door deskundig personeel
 • Werken met een werkvergunning en schakelbericht

NEN 3140 Keurmeester:

 • Wat is NEN 3140 en het keuren van elektrisch gereedschap?
 • Wie mag er keuren volgens de NEN 3140?
 • Elektriciteit, de Wet van Ohm en risico’s.
 • Alle eisen uit de NEN 3140, zowel 230V- als 400V gereedschap en arbeidsmiddelen.
 • Meting en beproeving volgens de NEN 3140
 • Administratie volgens de NEN 3140

Voor wie het doel heeft om na het VOP-certificaat ook het VP-certificaat te behalen, hebben wij ook een gecombineerd boek.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »