Terug

 • Gratis verzending op alles
 • Korting bij 2 of meer boeken
 • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken

Hieronder vind je onze boeken over het veilig hijsen en aanslaan van lasten. Bereid je voor op de cursus of gebruik ze als naslagwerk. Geschreven door ervaren instructeurs. Kies hieronder het juiste cursusboek. Altijd gratis verzonden.

Filters

Wie ladingen hijst, dient over specifieke kennis te beschikken. Veiligheid is bij hijsen van cruciaal belang. Belangrijk daarbij is dat je weet wat wel en niet kan, wat verantwoord is en hoe je lasten moet aanslaan. Dat is geen eenvoudige materie. Daarom is iedereen die hijst ook verplicht om aan te kunnen tonen dat hij/zij beschikt over gedegen training en essentiële kennis. Dit kun je aantonen met een certificaat voor de machine(s) waarmee je werkt. Dit certificaat behaal je middels een cursus, gevolgd door een examen. Onze veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken vormen een perfecte voorbereiding, maar zijn ook daarna een belangrijk naslagwerk.

Zoals met alles geldt ook met hijsen en het aanslaan van lasten dat het erom draait hoe je dit in de praktijk uitvoert. Nog meer dan bij veel andere werkzaamheden ligt hier echter een uitgebreide theorie aan ten grondslag. Zowel de theorie als de praktijk worden je in de cursus bijgebracht. De instructeur zal altijd zorgen voor een heldere uitleg, maar het volgen van de cursus wordt eenvoudiger wanneer je de theorie al bestudeerd hebt. Dat kan met onze veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken.

Veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken voor elk voertuig

Hijsen gebeurt met verschillende soorten voertuigen. Belangrijk om te weten is dat hijsen niet hetzelfde is als tillen. Voor iedereen die beroepsmatig ladingen moet tillen (en vervoeren), zijn er onder andere speciale heftruck boeken. De veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken, gaan in op het veilig uitvoeren van werkzaamheden met de volgende bedrijfsvoertuigen:

 • Autolaadkraan
 • Bovenloopkraan
 • Hijsen met voertuigen in het algemeen

Hoewel tillen dus niet hetzelfde is als hijsen, kunnen diverse andere bedrijfsvoertuigen met hulpmiddelen geschikt worden gemaakt om te hijsen. Is dat het geval, dan zul je aanvullende certificaten moeten behalen om ook in die situatie het voertuig te mogen bedienen. Het boek “Hijsen en aanslaan van lasten” is geschikt voor iedereen die kennis op dient te doen van hijsen en aanslaan in het algemeen. De boeken voor de autolaadkraan en bovenloopkraan voegen hier specifieke kennis en punten voor de betreffende voertuigen aan toe.

Helder uitgelegd en praktijkgericht

Vanzelfsprekend ontkom je niet aan essentiële theorie, maar onze veilig hijsen en aanslaan van lasten boeken draaien vooral om praktische toepasbaarheid van de theorie. Alles wordt helder uitgelegd met praktijkgerichte voorbeelden. Dit maakt de boeken niet alleen tot een perfecte voorbereiding op de cursus, maar ook tot een waardevol naslagwerk voor na het behalen van het certificaat. Wanneer het gaat om veiligheid, kan het nooit kwaad om zaken ter controle op te zoeken of periodiek kennis te herhalen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »