Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Veilig werken langs de weg boeken

Bestel een van onze boeken over Veilig werken langs de weg en leer alvast de theorie. Zo neem je goed voorbereid deel aan de cursus. Even kwijt hoe het ook alweer zat? Gebruik het boek dan als naslagwerk. Altijd gratis verzonden.

Filters

Vrijwel elk beroep en elke functie kent risico’s. Het ene beroep kent echter meer risico’s dan het andere. Wie langs de weg werkt, loopt in bepaalde opzichten meer risico’s dan iemand die op een afgesloten locatie werkt, of een locatie waar zich geen verkeer bevindt. Elk jaar weer raken veel professionals gewond door werkzaamheden langs de weg. Veilig werken langs de weg is dus van cruciaal belang. Dit vereist kennis. Daarom worden er cursussen op die gebied georganiseerd. Je kunt echter ook je kennis op niveau brengen met de juiste boeken. Onze veilig werken langs de weg boeken bieden je alle kennis en inzichten die je nodig hebt om jouw werkzaamheden veilig en met vertrouwen uit te kunnen voeren. Ze vormen tevens de perfecte voorbereiding op de cursus.

Ter voorbereiding op een cursus, of ter informatie

Onze veilig werken langs de weg boeken zijn perfect geschikt om je voor te bereiden op een cursus. Wanneer je de cursus “veilig werken langs de weg” succesvol afrondt, krijg je als bewijs hiervan een certificaat. Je kunt de cursus volgen zonder voorkennis, maar je ook goed voorbereiden met behulp van het boek. Dit zal ervoor zorgen dat de cursusstof niet nieuw is en je alles beter kunt opnemen. De veilig werken langs de weg boeken behandelen namelijk dezelfde punten als de cursus en het examen.

Natuurlijk kunnen de boeken ook worden gebruikt als naslagwerk voor iedereen die wil weten hoe veilig werken langs de weg gewaarborgd kan worden.

Wat wordt er behandeld in onze veilig werken langs de weg boeken?

In onze veilig werken langs de weg boeken worden alle punten behandeld die van belang zijn voor professionals die met regelmaat of structureel hun werkzaamheden langs de weg uitvoeren. Er is aandacht voor de eigen veiligheid, maar ook voor de risico’s voor en door anderen.

Het cursusboek is samengesteld door experts met jarenlange praktijkervaring en voldoet aan alle eisen van de Arbowet. Dit maakt het boek tot een zeer waardevol cursusboek of naslagwerk voor wegenbouwers, asfalteurs, kabelleggers, wegenreinigers en andere professionals die hun kernwerkzaamheden aan de de openbare weg uitvoeren. Alle informatie is zeer praktijkgericht en voorzien van concrete voorbeelden.

Perfect te combineren met andere boeken

Onze veilig werken langs de weg boeken zijn perfect te combineren met andere veiligheidsboeken. Denk aan NEN 3140 boeken, BHV boeken of VCA boeken. De kans is namelijk zeer groot dat ook de onderwerpen van deze boeken relevant zijn voor jouw werkzaamheden. Bovendien krijg je bij ons altijd korting wanneer je meerdere boeken bestelt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »