Terug

  • Gratis verzending op alles
  • Korting bij 2 of meer boeken
  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag in huis

Veilig werken op hoogte boeken

Bestel een van onze boeken over Veilig werken op hoogte en bereid je goed voor op het examen. Onze cursusboeken zijn geschreven voor ervaren instructeurs. Ook te gebruiken als naslagwerk. Kies hieronder jouw cursusboek. Altijd gratis verzonden.

Filters

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Daarom is het belangrijk om de kansen op ongelukken te minimaliseren. Wie op hoogte werkt, loopt extra risico. Op hoogte werken wordt door de wet gedefinieerd als werken op 2,5 meter of hoogte. Hiervoor gelden regels en voorschriften. Uiteraard wordt van professionals verlangd dat zij weten hoe zij veilig op hoogte moeten werken. Daarom is het hoogwerker certificaat zo belangrijk en wordt dit door veel werkgevers en opdrachtgevers verplicht. Wil jij je optimaal voorbereiden op je cursus en examen? Onze veilig werken op hoogte boeken helpen hierbij.

Veilig werken op hoogte boeken: leren in je eigen tijd

Tijdens de veilig werken op hoogte cursus krijg je uiteraard alle theorie aangereikt die je nodig hebt. Wanneer je echter nog geen ervaring hebt met werken op hoogte of werken met een hoogwerker, kan er best een hoop in een keer op je afkomen. Onze veilig werken op hoogte boeken brengen je op een heldere en praktijkgerichte manier de theorie bij. Wanneer je start met de cursus, zal de hierin behandelde theorie niet meer nieuw voor je zijn.

De boeken zijn namelijk samengesteld door ervaren experts met het oog op de Arbowet en de inhoud van de cursus en het examen. Wat je leert in de boeken, komt dus direct en in zeer herkenbare vorm terug in de cursus. Met de veilig werken op hoogte boeken kunnen je waar en wanneer het jou uitkomt de materie bestuderen. Je zult hierdoor de cursus prettiger doorlopen en je kans om te slagen aanzienlijk verhogen.

Leer alles op het gebied van veiligheid

Het overgrote deel van de vereiste kennis om op hoogte te mogen werken, betreft veiligheid. De veilig werken op hoogte boeken besteden hier dan ook zeer veel aandacht aan. Uiteindelijk zul je altijd een cursus moeten volgen en examen af moeten leggen, omdat je aan dient te tonen dat je de geleerde theorie ook in de praktijk kunt toepassen.

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van het certificaat, kun je in de praktijk aan de slag. Door je regelmatige werkzaamheden zal je kennis over het algemeen het vereiste niveau blijven behouden. Echter: het is altijd mogelijk dat je kennis op bepaalde onderdelen wegzakt. Ook daarom bewijzen onze veilig werken op hoogte boeken hun waarde. Het blijven waardevolle naslagwerken die je periodiek opnieuw door kunt nemen om jezelf te verzekeren van parate kennis.

Meerdere relevante boeken

Wie op zoek is naar een cursusboek voor werken op hoogte, kan dus bij ons terecht. Maar ook voor nog veel meer relevante boeken. Denk aan BHV boeken en VCA boeken bijvoorbeeld. Wie op hoogte werkt, zal in vrijwel alle gevallen ook over het VCA certificaat dienen te beschikken. Bestel je meerdere boeken, dan kun je direct rekenen op een interessante korting.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBO centrum 8,9 / 10 - 3355 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »